Football Manager 2011

Go down

Football Manager 2011

Post  EVANdersar on Wed Oct 27, 2010 6:31 pm

Football Manager 2011 [You must be registered and logged in to see this link.]System Requirements:

* OS: Windows XP / Vista / Windows 7
* CPU: 1.4GHZ+ pentru XP sau 2.0GHZ+ pentur Vista / Windows 7
* Memorie: 512MB Ram pentru XP, 1GB Ram pentru Vista / Windows 7
* Placa video: 128MB memorie.
* NVidia FX 5900 Ultra or better; ATI Radeon 9800 or better; Intel 82915G/82910GL or better.
* Daca ai o placa video mai veche nu va merge modul 3D.

Ce aduce nou Football Manager 2011 fata de Football Manager 2010?

In mare parte, o multime de caracteristici noi (undeva pe la 2000) unele mai mici, altele mai importante, toate avand acelasi scop: sa ridice din nou stafeta managerelor de fotbal.

Cele mai importante noutati in Football Manager 2011:

- contractele jucatorilor vor putea fi prelungite/modificate in timp real. Adica, daca jucatorul are un parcurs bun, va cere prin intermediul agentului sau o marire, o noua clauza, etc. Sau poate vrem noi sa prelungim contactul unui jucator, numai ca in functie de evotiile din ultima vreme, pretentiile vor fi ori mai mari, ori mai mici. Pe langa asta, mai avem de-a face cu agentii jucatorilor, care acum au si personalitate, deci va trebui sa ii abordam diferit, pe fiecare in parteā€¦

- un nou sistem de antrenamente a fost integrat in FM 2011. Se pare ca de acum inainte fiecarui meci vom putea sa concentram antrenamentele pe o anumita formula de joc, sau pe anumite cheme sau atribute.

- motorul grafic 3D din Fm 2011 a fost imbunatatit prin adaugarea a peste 100 de animatii noi, noi texturi pentru gazoane, stadioane, noi modele de jucatori, etc.

- interactiunea cu jucatorii, staff-ul tehnic si presa e acum mult mai complexa.

- ligi dinamice. Sa va dau un exemplu: ati jucat in Liga I multe sezoane, ati castigat campionate, cupe si poate chiar si Cupa Uefa sau Champions League, ati avut bani de transferuri garla si totusi jucatorii mari nu veneau la echipa voastra. De ce? Pentru ca Liga I nu crestea o data cu echipele din campionat, indiferent de performante. Acum acest lucru s-a schimbat, iar o data cu succesul echipei vor veni si jucatori mai valorosi sa joace in campionatul respectiv.

FM 2011 va beneficia de mult mai multe noutati, care vor fi prezentate pe parcurs pe twitter.com/si_games sau pe facebook.com/officialfootballmanager. Dar in concluzie, din ce ne-a fost prezentat pana acum, Football Manager 2011 pare un joc solid, care va avea succesul dorit de producatori.