[TUTORiAL] Cum se descarca si se instaleaza un joc ?

Go down

[TUTORiAL] Cum se descarca si se instaleaza un joc ?

Post  EVANdersar on Sun Sep 19, 2010 4:28 pm

Jocurile găsite pe forum sunt puse sub forma de torrent, puține sunt prin download direct, deci vă voi prezenta moetoda de descărcare și jucare.

Pentru început ne asigurăm că avem spațiu pe partiția HDD-ului unde vrem sa descărcăm. Avem nevoie de: [You must be registered and logged in to see this link.] pentru descărcarea jocului, [You must be registered and logged in to see this link.] pentru dezarhivare (dacă este nevoie) , [You must be registered and logged in to see this link.] pentru montarea imagini sau [You must be registered and logged in to see this link.] dacă vrem să ardem jocul pe disc.

După ce am instalat programele, vom alege jocul care dorim să îl instalăm și juca. Mergem la pagina jocului și click pe "Descarca" sau "Download".La unele jocuri avem și CrackFix, îl descărcăm și pe acela deoarece el ne rezolvă problemele cu vechiul crack. După descărcare ,vom dezarhiva jocul cu 7Zip sau vom monta sau scrie imaginea. Vom instala jocul și apoi vom copia crack-ul (dacă jocul necesită crack) din folderul "Crack" de pe disc sau din folderul cu numele grupului care a postat jocul pe internet (de obicei foldere unde se găsește crack-ul cu numele grupului sunt: Skidrow, Fairlight ,Razor ,Prohpet ,Vitality ,Tinyiso ,Mediumiso ,Largeiso și alții) dar nu înainte de a citi cu atenție NFO-ul cu notițe (se deschide cu WordPad sau Notepad).

După ce am făcut acestea vom lăsa torrent-ul la seed pentru a putea și alții să se bucure de joc.

Sper că ați înțeles iar dacă NU citiți cu atenție și cu răbdarei....EVANdersar.

! ! ! ATENȚiE ! ! ! Pe acest forum, NU ÎNCURAJĂM PiRATERiA Și NU NE ASUMĂM RĂSPUNDEREA PENTRU RELASE-URiLE PiRAT DE PE FORUM. DACĂ V-A PLĂCUT VREUN JOC/FiLM/PROGRAM/FiLM, VĂ ROG SĂ FACEȚi TOT POSiBiLUL SĂ ÎL CUMPĂRAȚi ÎN ORiGiNAL ! ! !Last edited by EVANdersar on Mon Oct 11, 2010 5:55 am; edited 5 times in total
avatar
EVANdersar
Admin

Numarul mesajelor : 192
Data de inscriere : 2009-04-15

http://xforum.forumclan.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum