The Witcher Enhanced Edition

Go down

The Witcher Enhanced Edition

Post  EVANdersar on Thu Sep 09, 2010 4:32 pm

The Witcher Enhanced Edition [You must be registered and logged in to see this link.]System Requirements:

Intel Processor - Core 2 Duo E6420 2.13GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Nvidia Graphics Card - GeForce 7900 GTX
ATI Graphics Card - Radeon X1950 Series
RAM Memory - 2 GB
Hard Disk Space - 8.5 GB
Direct X - 9 .0c

The Witcher vine acum in haine de gala! Unul din cele mai aclamate RPG-uri ale ultimilor ani, complex, cu o grafica de invidiat si mai ales punand in scena o lume absolut noua si o poveste pe masura, The Witcher si-a castigat pe buna dreptate locul in fruntea jocurilor de gen.

Modul in care este trasata linia subtire dintre bine si rau, lasand loc ambiguitatii da o noua dimensiune povestii din The Witcher, finalurile alternative dar si intorsaturile ce intervin de-a lungul jocului dandu-i acestuia o rejucabilitate enorma. Eroul principal, Geralt de Rivia este un personaj carismatic si misterios, complexitatea personalitatii acestuia venind din alegerea sa de a deveni un vanator mutant de monstrii. Datorita modificarilor fizice pe care le-a suportat, acesta nu isi mai gaseste locul nici printre oameni dar nici printre celelalte rase conlocuitoare a universului jocului, ceea ce da o nota fina de realism intrigilor din joc.

Ca si in lumea reala, universul creionat in The Witcher este tarat de prejudecati rasiste si sexiste, o lume sfasiata intre dorinta celor puternici pentru putere si lupta celor oprimati pentru drepturi egale. Ambiguitatea morala a protagonistilor oglindeste fidel alegerile pe care orice om trebuie sa le faca in viata reala si care niciodata nu pot fi clasificate in mod absolut ca fiind bune sau rele.

Game-play-ul este inovativ si modul de abordare a lui este diferit de ceea ce ati intalnit pana acum. Desi nu avem de-a face in The Witcher cu un univers open precum cele din Oblivion sau Gothic, desfasurarea naratiunii din The Witcher este departe de a fi una liniara.

Noua ediţie a celebrului RPG este lipsită de defectele acuzate până acum de gameri (timpi mari de încărcare mai ales). Printre adăugirile şi îmbunătăţirile preconizate se numără:
1. scăderea timpilor de încărcare cu peste 80%;
2. o mai mare stabilitate pe configuraţii PC diferite;
3. creşterea preciziei şi interactivităţii în timpul luptelor;
4. remodelarea completă sau parţială a versiunilor în diferite limbi, în special a celor în engleză şi germană, la ultima plănuindu-se chiar reînregistrarea vocilor pentru diferitele in-game characters;
5. peste 50 de noi personaje vor fi adăugate, astfel încât jucătorul să nu dea tot timpul peste aceleaşi feţe;
6. scenele de dialog vor avea peste 100 de gesturi şi animaţii faciale în Enhanced Edition, atât pentru Gerald cât şi pentru NPC-uri;
7. pe lângă DVD-ul original vor fi incluse în noua cutie şi un DVD cu un D'jinii Mod Editor, o hartă a jocului, o cărticică de 80 de pagini cu instrucţiunile de joc, un CD cu cele 29 de melodii din joc plus 15 melodii inspirate din joc, o altă cărticică scrisă de dezvoltatorii The Witcher, numărând 112 pagini şi servind pe post de ghid oficial, şi o scurtă istorioară scrisă de Andrzej Sapkowski, cel din opera căruia s-au inspirat CD Projekt pentru RPG-ul lor. 8. două noi nivele: primul, "The Price of Neutrality," are 3 noi quest-uri şi îl prezintă pe Gerald întors la Kaer Morhen, unde găseşte o misterioasă tabără lângă stronghold-ul său, iar al doilea, cu 5 quest-uri, se axează pe relaţia lui Gerald cu Dandelion, prietenul său, şi necazurile acestuia cu oraşul Vizima.

Pentru un fan al RPG-urilor, The Witcher a fost si ramane unul din jocurile inovatoare, o adevarata gura de aer proaspat in cadrul unei industrii care uneori se repeta la infinit.