Prince of Persia The Two Thrones

Go down

Prince of Persia The Two Thrones

Post  EVANdersar on Tue Sep 07, 2010 9:25 am

Prince of Persia The Two Thrones [You must be registered and logged in to see this link.]

Daca instalarea va cere CD-Key luati de [You must be registered and logged in to see this link.] .Este key-ul dat de Ubisoft pentru a rezolva problema.Minimum System Requirements
OS: Windows 2000/XP
Processor: Pentium 3 @ 1 GHz
Memory: 256 MB
Hard Drive: 1 GB Free
Video Memory: 64 MB
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
CD/DVD Rom Drive
Game Pad is not Required but STRONGLY recommended

Prince of Persia: The Two Thrones (prescurtarea: PoPT2T/PoPTTT) este un joc de aventură și acțiune în care un prinț talentat luptă pentru a scăpa din ghearele sorții. Povestea se poate rezuma astfel: După lupta dusă în Warrior Within, prințul a reușit să o salveze pe Kaileena (prințesa timpului). Acum Kaleena se află pe o corabie, în drum spre regatul Persiei alături de „eroul” ei, prințul. Ajunși în regat au descoperit că vizirul a atacat Persia. Corabia lor a fost distrusă, apoi prințesa răpită. După multe lupte prințul ajunge la Kaileena , dar era prea târziu. Vizirul a folosit pumnalul timpului pentru a o sacrifica pe prințesa timpului, eliberând nisipurile timpului și devenind astfel nemuritor. Acum prințul luptă pentru a-și recâștiga împărăția, răzbuna moartea Kaileenei și pentru a închide nisipurile timpului. Acesta reușește sa ia pumnalul de la vizir și cade într-o prăpastie. Apoi își dă seama că a fost afectat de nisipurile timpului și că se transformă într-un monstru al nisipurilor. În drumul său spre vizir o întâlnește pe Farrah, prințesa din Sands of time. Din păcate aceasta nu își mai putea aduce aminte de prinț, deoarece acțiunile sale din Warrior Within au alterat linia timpului, iar tot ce se întâmplase în urmă cu 7 ani, în The Sands of Time știa doar prințul. Farrah a luptat alături de prinț și au reușit să-l învingă pe vizir. În final nisipurile au fost distruse, Kaileena a fost eliberată iar prințul întunecat distrus. Însă când acesta crede că totul a luat sfârșit, prințul întunecat îi manipulează mintea. Astfel cei doi duc o luptă într-un tărâm mental, din care Farrah îl scoate, iar amintirea prințului întunecat rămâne îngropată în trecut. Farrah îl întreabă pe prinț de unde știe numele ei, iar el îi spune povestea ce a fascinat multă lume, cea din The Sands of Time.

Prinţul Persiei, un războinic experimentat, se întoarce din Insula Timpului în Babilon, cu iubirea sa, Kaileena. În locul păcii după care tânjeşte, el îşi găseşte ţinuturile natale devastate de război şi regatul întors împotriva sa. Prinţul este capturat rapid şi Kaileena nu are altă soluţie decât să se sacrifice şi să elibereze Nisipurile Timpului pentru a-l salva pe el. Acum, alungat pe străzi şi privit ca un fugar, Prinţul descoperă curând că bătăliile trecute au înălţat un Prinţ al Întunericului mortal, al cărui spirit îl posedă treptat. Opţiunile de joc includ:

* Joacă-te şi condu două personaje diferite: Mânuieşte puterile şi armele a doi războinici experţi cu diferite stiluri de luptă, atitudini şi istorie.
* Alege-ţi modul de luptă: Stăpâneşte sistemul extins Free-Form Fighting pentru a-ţi distruge inamicii în prorpiul tău stil; sugrumă-ţi inamicii de la distanţă cu letalul Daggertail; sau surprinde-i cu lovituri mortale folosind o nouă artă a hoţiei. Alegerea este a ta.
* Luptă liber prin Babilon: Domină-ţi inamicii pe acoperişurile primejdioase, fereşte-te pe străzile haotice şi pândeşte-ţi urmăritorii în pasaje întunecoase, subterane.
* Scufundă-te într-o poveste dramatică: Experimentează o poveste profundă, în timp ce îţi faci loc în acţiunea plină de adrenalină, tensiune şi descoperiri.
* Manipulează timpul pentru a-ţi surprinde inamicii: Execută atacuri puternice împotriva unor armate întregi încetinind sau mărind viteza timpului, sau surprinde-i folosind noile puteri ale Nisipurilor Timpului.
* Experimentează o combinaţie de stiluri de joc: Datorită francizei Prince of Persia®, jocul oferă o varietate de stiluri de luptă şi puzzle-uri inspirate din poveşti – amestecate toate într-o experienţă bogată de joc.