Desert Law

Go down

Desert Law

Post  EVANdersar on Tue Sep 07, 2010 8:09 am

Desert Law [You must be registered and logged in to see this link.]Minimum System Requirements
Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium III 366 MHz
Memory: 64 MB RAM
Video card: AGP 8 MB Riva TNT or similar
Sound card: DirectX - compatible
Hard disc: 1,5 GB Hard Disk Space
CD ROM: PC CD-ROM


Recommended System Requirements
Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium III 1 GHz
Memory: 128 MB RAM
Video card: AGP-4x 32 MB GeForce DDR or similar
Sound card: DirectX - compatible
Hard disc: 1,5 GB Hard Disk Space
CD ROM: PC CD-ROM

Desert Law este un joc de strategie in timp real (RTS) care introduce jucatorii intr-o lumea nu prea primitoare. Gamerii vor ajunge sa joace intr-un decor post-apocaliptic, in care noua moneda de schimb a devenit combustibilul, iar gruparile si gastile violente de raufacatori patruleaza nestingherite si neverificate de nimeni prin acele taramuri pustiite.

Desert Law are o poveste interactiva. Toata actiunea jocului, toate evenimentele se petrec intr-o lume post-apocaliptica, undeva in Arizona. Cei care vor sa se acomodeze mai usor cu ideea pot sa isi reaminteasca filme precum Mad Max. Din punct de vedere al gameplay-ului, Desert Law este totusi un joc de strategie. La inceputul fiecarei misiuni jucatorul va primi un anume numar de unitati – autovehicule fabricate “acasa”, neconventionale, echipate cu arme de foc. Cu ajutorul acestor vehicule jucatorii vor trebui sa indeplineasca diverse sarcini. De asemenea pe parcursul jocului si al indeplinirii obiectivelor jucatorii vor putea sa observe dialogul dintre personajele principale ale jocului.

Diferenta cea mai mare fata de stilul de gameplay al altor jocuri de strategie este lipsa totala a resurselor intalnite in alte jocuri. Aici resursele sunt vehiculele, iar unitatea primara de lupta este soferul. De multe ori in cadrul misiunilor veti intalni foarte multe vehicule, insa putini soferi. De asemenea nu exista baze, netrebuind ca jucatorii sa le construiasca. Ei vor primi doar vehiculele cu ajutorul carora vor trebui sa se descurce si sa rezolve misiunile.

Vehiculele din joc sunt foarte interesante, configurate si realizate de mecanici locali, echipate cu arme, lansatoare de rachete, mitraliere, mine si altele. Din pacate, nu exista aruncatoare de flacari. Acesti monstri pe roti difera intre ei prin parametri precum vizibilitatea la drum, viteza maxima, raza de foc si puterea. Dupa cum va puteti astepta, acesti parametri sunt echilibrati in asa fel incat sa nu se faca uz doar de o anume arma sau de un anume vehicul. Astfel vehiculele care au o raza mare a focului, dupa cum puteti banui, nu vor avea o viteza prea mare si nici nu vor rezista prea mult atacurilor.

In ceea ce priveste armele, sunt disponibile mai multe categorii: pistoale-mitraliera, mitraliere, lansatoare de rachete, mine si altele. Fiecare dintre acestea au avantajele si dezavantajele lor, fiind potrivite fiecare intr-o anume situatie. Astfel jocul provoaca la o organizare si la o gandire tactica. Toate acestea fac ca Desert Law sa merite incercat.