Race Driver GRID

Go down

Race Driver GRID

Post  EVANdersar on Mon Sep 06, 2010 7:59 am

Race.Driver.GRID [You must be registered and logged in to see this link.]Minimum Specifications

* Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
* 1GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
* DirectX Compatible Sound Card
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space

Recommended Specifications

* Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
* 2GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
* Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space

Supported Graphics Cards

ATI Radeon X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, HD2600, HD2900, HD3870
NVIDIA Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9800

Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc.Laptops)

TCP/IP mode (2-12 players) Requirements:

Broadband internet connection required - 512kbps + Recommended

TCP/IP Network

Supported Controllers

GRID™ can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best game play experience:

* Microsoft X360 controller
* Logitech G25
* Logitech MOMO
* Logitech Driving Force Pro
* Thrustmaster RGT Force Feedback Pro

Seria jocurilor “Race Driver” a celor de la Codemasters a incercat tot timpul sa puna accentul pe sofer, nu pe curse. “Grid” este mosternitorul si continuarea acestei serii de simulatoare de condus, dandu-ti ocazia sa-ti incerci maiestria pe circuite de pe trei continente, in Europa, Statele Unite si Japonia. Vei putea pilota ca liber profesionist, ca sofer pentru propria echipa, vei incheia contracte de sponsorizare si vei cumpara bolizi noi, dar, cel mai important – vei lasa adrenalina sa-ti accelereze prin vene inainte de urmatorul viraj, in care ai intrat putin prea tare.

Pe cele trei continente se vor desfasura curse specifice lor, astfel europenii te vor provoca la curse inchise, laudandu-se numai cu etapa urbana din Milano, avand la dispozitie turisme si GT-uri. Pentru adevaratele cruse de oras si pentru masini cu motoare mari (Dodge Viper, Mustanguri) va trebui sa concurezi in Statele Unite, unde vei scoate fum din cauciucuri pe strazile Washingtonului, Detroitului sau pe cele din San Francisco. Japonezii sunt montati pe cursele ilegale pe distante scurte, in care masinile lor Nissan si Subaru, modificate pentru performate uimitoare, se descurca de minune

Telul principal din joc e sa iti cresti reputatia de pilot de curse si sa castigi bani pentru a-ti putea cumpara bolizi si mai temuti. Vei fi platit pentru victorii, pentru contractele incheiate cu sponsorii si pentru apartenenta la echipa castigatoare. Jocul nu inceteaza niciodata sa reprezinte o adevarata provocare, mai ales ca gradul de realism al lumii din “Race Driver” e foarte ridicat, astfel ca adversarii nu vor rata niciodata ocazia sa te propteasca intr-un zid. Mai mult, o coliziune violenta frontala te poate scoate din cursa definitiv, situatie in care poti apela la sistemul flashback al jocului. Acest sistem iti permite sa opresti timpul si sa derulezi inapoi pana la momentul in care ai gresit, avand o noua sansa de a aborda un viraj Pentru cei carora le place o cursa clasica: utilizarea flashbackurilor este in intregime optionala – daca va convine sa luati o cursa de la capat pentru o greseala minora, ramane la latidudinea voastra de a nu folosi acest sistem, insa pentru cei care mai vor o sansa el reprezinta o adevarata salvare.

Bolizii din “Grid” sunt usor de controlat, uneori pilotul fiind iertat pentru anumite erori, insa, pentru a pastra dificultatea unei adevarate provocari, sistemul de daune si agresivitatea adversarilor compenseaza excelent. Coliziunile minore vor afecta putin infatisarea masinii (elemente ale caroseriei zburand peste tot, parbrizul facut cioburi), insa pilotul isi va putea continua cursa linistit. Impactele majore vor modifica ingrijorator performantele masinii, asa ca sa nu te miri daca, in urma unui accident grav, sistemul de directie nu va vira unde vrei tu sau daca accelerarea nu va mai fi ce era. Bineinteles, masina poate ceda de tot si atunci vei fi scos din cursa.

Realizarea cea mai impresionanta a jocului este de departe inteligenta artificiala, care aduce un plus de realism si atmosfera competitiva pe pista. Desi pleaca la unison, soferii nu vor astepta mult pana sa inceapa sa-si asume riscuri in lupta pentru suprematia pe circuit. Liderii plutonului vor conduce foarte defensiv, urmariti de aproape de agresivitatea celorlalti piloti. Indiferent de nivelul de dificultate pe care il alegi, oponentii se vor dovedi a fi niste adversari de temut.

Ego, noul motor grafic al celor de la Codemasters, te va impresiona cu efectele vizuale redate cu atata acuratete. Uneori fundalurile nu sunt foarte atent lucrate, insa jocul e atat de dinamic si totul se deruleaza cu atata viteza incat nu vei avea timp sa observi ceva din afara circuitului. S-a mai adaugat putin stil si prin inclinarea camerei atunci cand virezi brusc in jurul unui colt si prin vizualizarea de pe scaunul pilotului.

“Grid” poate fi jucat si in modul multi-player online care suporta pana la 12 jucatori ce se pot intrece pe oricare din pistele din single-player.

Reprezentand si o continuare a seriei “Race Driver”, si o rescriere a sa in acelasi timp, “Grid” este, cu siguranta, jocul pe langa care nu poti ambala indiferent motorul, in conditiile in care esti un pilot de curse adevarat.