Two Worlds Game of the Year Edition

Go down

Two Worlds Game of the Year Edition

Post  EVANdersar on Sat Sep 04, 2010 11:58 am

Two Worlds Game of the Year Edition [You must be registered and logged in to see this link.]Cerinte Minime
Procesor minimum 2000 MHz
Memorie RAM minima 512 MB
Memorie Video minima 128 MB
Spatiu HDD minim 5000 MB

Cerinte Recomandate
Procesor 3000 MHz
Memorie RAM 1024 MB
Memorie Video 256 MB

Two Worlds isi duce gamerii PC intr-o lume magica plina de magii si sabii. Acest RPG fantasy prezinta o grafica incredibila, o poveste si caractere uimitoare si, bineinteles, multe ore de distractie. Un profund si foarte bine dezvoltat joc, Two Worlds este perfect pentru orice fan Role-Playing Gamer in cautare de o noua lume de explorat.

In lumea Two Worlds, rasele sunt impartite in 2 categorii. Exista rasele civilizate, oamenii si aliatii lor, care construiesc orase si practica arte superioare. Dupa care sunt cetele, nomazi sau oameni-bestii condusi de catre orci. Cele 2 grupuri au trait in pace multe decenii la rand, dar recenta descoperire a unui templu stravechi, pe care ambele rase vor sa il stapaneasca, a aprins scanteia razboiului, izbucnind astfel un nou razboi.

In rolul caracterelor, jucatorii se vor gasi prinsi intre cele 2 rase si fortati sa ia niste decizii foarte dificile. Jocul are peste 200 de finaluri posibile, dand astfel sansa jucatorilor sa isi conduca caracterul in diferite moduri.

Two Worlds este un joc care se concentreaza mult pe luarea deciziilor, iar luarea deciziilor nu doar afecteaza felul cum se sfarseste ci si actiunile si aliantele sale. Jucatorii pot sa invete noi skill-uri mergand in anumite scoli pe care, ulterior, vor trebui sa le tradeze astfel incat sa invete si alte skill-uri. Acest lucru, probabil, ii va indeparta de multe dintre cele mai puternice aliante. Jucatorii vor trebui sa cantareasca foarte bine toti factorii inainte sa ia o decizie sau vor putea ajunge sa li se taie accesul la resurse.

Caracteristici:

- lumea practic prinde viata, reactioneaza si se schimba imediat dupa reactiile jucatorului;
- linie a povestii non-lineara astfel incat jucatorul isi poate modela propria poveste;
- lupte spectaculoase si dinamice coregrafiate impecabil;
- sistem de magii unic: jucatorii isi pot strange magiile care si le doresc si pot calatori si lupta calarind de la cai pana la soparle imblanzite si bestii;
- fizica hiper realistica si sistem al vremii foarte sofisticat fac ca lumea sa prinda viata cum nu s-a mai vazut pana acum;
- muzica excelenta si dintre cele mai bune efecte visuale;
- Inteligenta Artificiala avansata.