Armies of Exigo

Go down

Armies of Exigo

Post  EVANdersar on Wed Sep 01, 2010 6:05 pm

Armies of Exigo [You must be registered and logged in to see this link.]Minimum
- OS: Windows XP/Me/2000/98SE
- CPU: 1.2 Ghz Pentium™ III or equivalent AMD Athlon™
- RAM: 512 MB
- CD/DVD-ROM SPEED: 4X
- HARD DRIVE SPACE: 500Mb
- VIDEO CARD: 64Mb NVIDIA® GeForce™ 3; ATI® Radeon™ 8500 or equivalent Direct3D-capable card
- AUDIO CARD: Any DirectX 9.0-compatible card
- DIRECTX: 9.0b or higher

Recommended:
- OS: Windows XP
- CPU: 3Ghz Pentium™ 4 or AMD Athlon™ 64
- RAM: 768Mb or higher
- CD/DVD-ROM SPEED: 8X
- HARD DRIVE SPACE: 500Mb
- VIDEO CARD: 128Mb NVIDIA® GeForce™ 4; ATI® Radeon™ 9600 or better Direct3D-capable card
- AUDIO CARD: Any DirectX 9.0-compatible card
- DIRECTX: 9.0b or higher

Lumile se ciocnesc in Armies of Exigo, un RTS fantasy in care granitele campului de lupta sunt rupte si razboiul va fi purtat pe si sub pamant. Acest joc poarta strategia catre noi culmi in timp ce elfi, fiare, cavaleri si creaturi ale intunericului sunt prinse intr-o batalie epica pentru supravietuire.
in lumea lui Exigo, in care pacea si prosperitatea au domnit multi ani, imperiul oamenilor si cel al fiarelor se confrunta cu cel mai mare pericol posibil. O forta sinistra, cunoscuta sub numele de "The Fallen" s-a desteptat si ii ataca pe locuitori de unde se asteptau mai putin, din subteran.
Jucatorul va controla armate masive, va purta lupte la suprafata prin paduri si albiile raurilor, iar mai apoi va cobori in caverne si catacombe pentru a da piept cu armatele intunecate ale Raului.
Armatele tuturor factiunilor combatante vor avea abilitatea de a sapa tunele subterane pentru a calatori nevazuti de inamici, pentru ca apoi sa iasa la suprafata si sa atace inamicul prin surprindere.Jucatorii va trebui sa creeze strategii nemaiintalnite pana acum pentru atac si aparare, pentru ca asalturile pot veni din orice directie.
Cuceriti un imperiu fortificat si controlati o armata de cavaleri, pitici, elfi si spiridusi.
Pustiiti campiile cu fiare nomade, triburi de ogri, troli si alte creaturi fantastice.
Iesiti din adancuri pentru a distruge lumea Binelui cu ajutorul celor "Cazuti" - o forta puternica compusa din elfi intunecati, razboinici decazuti, roiuri de insecte si alte creaturi oribile izvorate din intuneric.
in single player angajati-va intr-o campanie epica, alcatuita din trei parti, si salvati lumea lui Exigo de Raul ce ameninta sa scufunde lumea in intuneric. Sau puteti juca on-line campanii multipayer de pana la 8 jucatori, fiecare incercand sa cucereasca atat suprafata, cat si subteranul.Succesul poate fi obtinut doar printr-un echilibru de putere militara si aliante strategice.


Caracteristici de baza:

- Controlati trei armate diferite: The Empire (cavaleri, vrajitori, elfi), The Beast (ogri, troli, oameni soparla) si The Fallen (elfi intunecati si creaturi ale adancurilor).
- Purtati razboi pe doua fronturi simultane - la suprafata si in subteran - cu ajutorul unui sistem unic de harta pe doua niveluri.
- Efecte vizuale incredibile care aduc personajele si peisajele la viata.
- Adanciti-va intr-o lume complet interactiva: Distrugeti poduri, creati avalanse pentru a lichida inamicul, provocati eruptii subterane de lava pe care le puteti directiona catre suprafata si sapati tuneluri de la suprafata pana in caverne subterane.
- Atacati inamicul cu armate compuse din pana la 200 de unitati in batalii masive in timp real.
- Schimbati peisajul de suprafata si subteran prin folosirea unitatilor, de exemplu mineri, si folosind vraji gen "Cutremur" si "Vulcan".
- Modul single player contine o campanie cu trei parti si un mod skirmish impotriva unitatilor conduse de calculator.
- Jucati on-line unul dintre cele patru moduri de multiplayer: Melee, King of the Hill, Mission si Free-for-all.