Assassin's Creed 2

Go down

Assassin's Creed 2

Post  EVANdersar on Wed Sep 01, 2010 11:01 am

Assassin's Creed 2 [You must be registered and logged in to see this link.]Requirements:
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 3 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

Assassin's Creed II (sau Assassin's Creed 2) este joc dezvoltat de Ubisoft Montreal, publicat de Ubisoft, și este sequelul lui Assassin's Creed. A fost lansat în întreaga lume pe 17 noiembrie 2009 pe consolele PlayStation 3 și Xbox 360. Pe PC jocul a fost lansat în Europa pe data de 4 martie 2010, iar în S.U.A. pe 16 martie 2010. Ubisoft lucreaza la un nou joc, continuarea celui de-al doilea: "Assassin's creed Brotherhood". Acesta este la fel ca "Assassin's creed Bloodlines" pentru primul joc si va putea fi jucat online. In Brotherhood, Ezio devine o legenda, iar templierii il vineaza din ce in ce mai des. Data publicarii pentru PS3, Xbox 360 si PC este 16 noiembrie 2010.

Desmond Miles, un barman din prezent a fost răpit de organizația templieră Abstergo și pus în Animus, o mașină care poate citi memoriile strămoșilor din ADN. Desmond vede însă că de peste 1000 de ani există un război ascuns între templieri și asasini, pentru a obține un artefact mistic, Piece of Eden. Acesta decide să se alăture devizei asasinilor, iar Lucy Stillman, o angajată sub acoperire la Abstergo, îl conduce la sediul Frăției. Acolo, Desmond este pus în Animus 2.0, unde poate învăța toate abilitățile strămoșilor. Personajul principal este Ezio Auditore, un asasin din sec. XV, a cărui tată și frați au fost omorâți de templieri. De atunci, Ezio caută conspiratorii responsabili pentru moartea familiei lui. Personajele din joc se regăsesc și în realitate, țintele lui fiind în ordine:

* Uberto Alberti, templierul care a dat ordin ca familia lui Ezio să fie executată.
* Vieri de'Pazzi
* Francesco de'Pazzi
* Jacopo de'Pazzi, cel care a angajat 4 oameni să-l omoare pe Giuliano de Medici
* Bernardo di Bandino Baroncelli, cel care l-a atacat primul pe Giuliano
* Stefano da Bagnone, cel care l-a înjunghiat pe Giuliano în spate
* Antonio Maffei, cel care i-a tăiat gâtul lui Giuliano
* Francesco Salviati, arhiepiscopul care a lăsat templierii liberi în oraș
* Emilio Barbarigo
* Carlo Grimaldi, membru al Consiulului Celor 10
* Marco Barbarigo, doge al Veneției
* Dante Moro, sclavul lui Marco
* Silvio Barbarigo
* Checco Orsi
* Ludovico Orsi
* Girolamo Savonarola, călugăr dominican, controla Florența cu ajutorul Piece of Eden
* Rodrigo Borgia, sau Papa Alexandru al VI-lea

După ce Savonarola este omorât, Ezio trebuie să adune toate Codex Pages scrise de Altaïr pentru a descoperi locația unei comori divine, Roma. Asasinul îl învinge în luptă fără arme pe Papă, apoi descoperă ca în camera comorii se află Minerva, care îi transmite un mesaj de avertisment pentru Desmond, prevăzând incidentul cu Abstergo.