Borderlands

Go down

Borderlands

Post  EVANdersar on Sun Aug 29, 2010 5:13 pm

Borderlands [You must be registered and logged in to see this link.]System Requirements
OS: Windows XP/Vista
Processor: 2.4 Ghz or equivalent processor
Memory: 1GB System RAM (2GB recommended with Vista)
Hard Drive: 8 GB free
Video Memory: 256mb video ram or better (GeForce 9 series or higher/Radeon R8xx series)
Sound Card: Windows compatible sound card
DirectX: 9.0c
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive

Borderlands e, în principiu, un FPS, un shooter cât toate zilele, cu elemente caracteristice RPG-urilor. În primul rând, ne place faptul că îţi poţi alege unul dintre cele patru tipuri de războinici, diferiţi şi ca stil, şi ca abordare.

Îl puteţi alege pe Soldier, foarte bun cu puştile şi mitralierele, care poartă un cuţit scurt pentru lupta corp la corp. O puteţi alege pe Hunter, care foloseşte puşti de sniper, revolvere şi poate declanşa atacuri ale unor păsări urâte, care ciupesc duşmanii până îi omoară. Sau puteţi juca cu Berserker, expert în explozibili, o matahală care poate ucide sau dărâma totul doar cu pumnii goi. Sau, dacă nici el nu vă place, vă rămâne la dispoziţie Siren, care se poate face invizibilă, declanşând unde distrugătoare care fac praf inamicii. Fiecare personaj dintre cele patru pe care le-am descris mai sus are trei subdiviziuni, deci aveţi suficiente opţiuni de customizare a eroului.

Mai mult decât atât, de parcă hoardele de monştri şi animale fantastice nu erau suficiente, realizatorii jocului
zic că au inclus între 100.000 şi un milion de arme în acest joc, deci aveţi de unde alege. Puteţi folosi cam orice armă găsiţi pe jos, fie abandonată, fie încă ţinută strâns de mâinile reci ale unui duşman. Scenele de luptă sunt de-a dreptul frenetice, deci cine a rămas cu mintea la Serious Sam sau Duke Nuke are ocupaţie în vacanţa asta de iarnă, care va începe, desigur, la iarnă.