Aliens vs Predator

Go down

Aliens vs Predator

Post  EVANdersar on Thu Aug 26, 2010 3:39 pm

Aliens vs Predator [You must be registered and logged in to see this link.]Minimum Requirements:

Windows 7/ XP/Vista
3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)

Recommended Requirements:

Windows 7/ XP/Vista
Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor
2 GB System RAM
DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)

Acesta este scenariul in shooterul Aliens Vs Predator. Jocul a fost dezvoltat de cei de la Monolith si publicat de Sierra, iar daca vrei sa stii despre ce e vorba citeste cu atentie titlul si vei observa ca prezinta o comfruntare intre cei mai cunoscuti extraterestri care tocmai au starnit un razboi unde omul e prins la mijloc, iar oricare dintre ei ar castiga el tot ar pierde, caci razboiul nu este al lui.

Interfata jocului este una simpla. Iti alegi un caracter dintre cele trei disponibile (Predator, Alien si Marine) apoi unul dintre cele patru nivele de dificultate (easy, normal, hard si hardcore, ultimul nu este recomandat celor slabi de inima). Dupa ce ati facut aceasta puteti incepe sa killariti tot ce va iese in cale. Nu va speriati, bineinteles ca exista si o poveste pe care o parcurgeti in diferite forme prin misiunile date . . . sunt exact 21 la numar pentru fiecare caracter in parte.

Jocul este unul sangeros si are o grafica ambitioasa iar sunetul te face sa traiesti ororile intalnirii uni extraterestru flamand. Totul este realizat ca o gigantica arena de lupta unde moartea si pericolul te pandesc pretutindeni. Indiferent de ce clasa iti alegi trebuie sa iesi castigator dar cu fiecare in parte o sa simti fiorul unui shooter devenit clasic. De la vanator, pradator pana la supravietuitor vei avea o actiune de proportii horror.