Wolfenstein

Go down

Wolfenstein

Post  EVANdersar on Thu Aug 26, 2010 3:30 pm

Wolfenstein [You must be registered and logged in to see this link.]Cerinţe sistem: Windows XP sau Vista; DirectX 9.0c. Cerinţe hardware: CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz sau AMD Athlon 64 3400+ processor RAM: 1GB RAM Video Card: 256MB NVIDIA Geforce 6800 GT sau ATI Radeon X800; Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card; Spaţiu pe hard0disk: 8GB; DVD-ROM, conexiune Internet dacă doriţi să jucaţi multiplayer.

Wolfenstein este un science-fiction first-person shooter-ul de jocuri video co-dezvoltat de Raven Software, id Software, Pi Studios si Endrant Studios si publicat de Activision. Este continuarea jocului pentru a reveni la Castelul Wolfenstein, si foloseste id Tech 4 motor . Jocul a fost lansat în America de Nord pe 18 august., Australia pe 19 august şi Europa pe 21 august, în 2009.

Povestea este spusă prin intermediul scenei, evenimente scriptate, mesaje prin telegraf, şi inteligenţă că jucătorul constientizeaza situatia pe tot parcursul jocului. Acest joc implică personajul principal, BJ Blazkowicz, care serveşte ca "hub" pentru jucator pe tot parcursul jocului. Isenstadt este locul unde jucatorul poate lua misiuni de la două grupuri diferite, sau upgrade de arme şi competenţelor la piaţa neagră.