Ship Simulator Extremes

Go down

Ship Simulator Extremes

Post  EVANdersar on Thu Aug 26, 2010 2:39 pm

Ship Simulator Extremes [You must be registered and logged in to see this link.]System Requirements

Operating System : Microsoft Windows XP (SP2) / Windows Vista / Windows 7 [32-bit & 64-bit]
Processor : Intel Pentium IV at 3.0 GHz / AMD Athlon 64 3200+
Video Card : 512 MB VRAM – NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD4850
Memory : 2 GB RAM (XP) / 3 GB RAM (Vista / Win 7)
Hard Disk : 3.5 GB of free Hard Drive space
Sound Card: DirectX 9.0 Compatible
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : 4x DVD-ROM Drive
Network : Broadband Internet connection required for Multiplayer

Ship Simulator Extremes este un simulator naval,produs de Vstepsi distribuit de Paradox Interactive ,pe platforma PC,incepand cu data de 11-Jun-2010.

V-aţi întrebat vreodată cum te simti cand conduci un supertanker de o jumatate de milion de tone prin furtuna perfectă sau să pandesti pe vânători ilegali de balene în Antarctica? Simţiţi-vă in pielea gardzii de coastă care trebuie sa evacueze o insula ameninţată de un dezastru vulcanic.

Cu misiuni bazate pe evenimente reale ce au loc în medii realiste si locatii din intreaga lume, in Ship Simulator Extremes va trebui sa suporti condiţii extreme in lupta cu elementele naturii şi va trebui sa te confrunti cu toate provocările asociate profesiei de căpitan de navă.

Caracterisitici Ship Simulator Extremes:
* O gamă largă de nave de la control, inclusiv aeroglisoare, vase de interceptare ale Pazei de Coasta,vase petroliere uriase, remorcherele, navele de croazieră, şi multe altele.
* Include poveşti interesante cu misiuni în întreaga lume.
*Trecand de la foarte cald la foarte rece, vei putea naviga în regiunile cele mai fermecate din lume.Exploreaza Antarctica sau treci prin frumoasa Bora Bora. Include porturi celebre din întreaga lume in itinerariul tau de vizite.
*Apa cu un aspect foarte realist si un sistem de vreme incredibil. Poti naviga în marea linistita sau poti trece prin cele mai extreme condiţii asistat vreodată pe mare.